Aktivere / Ta i bruk OneDrive på ansatt / elev-pc

OneDrive

Ved å ta i bruk OneDrive sikrer du at alle dine dokumenter og bilder blir synkronisert med skyen. Dette forhindrer at du mister filer ved for eksempel PC tyveri eller datahavari.

Videoen viser deg hvordan du tar i bruk OneDrive på din Telemark Fylkeskommune ansatt / elev PC.

Flytte filer over til OneDrive:

Når du har aktivert OneDrive må du finne frem filene dine på PC-en.
1. Finn frem filene
2. Marker alle filene
3. Høyre-klikk på en av filene
4. Klikk “Klipp ut”

Bilde: “Klipp ut” filer fra en mappe.

Når du har markert alle filene og “Klippet ut” så må du “Lime inn” filene i OneDrive. Klikk på OneDrive mappen “Onedrive Telemark fylkeskommune”.
1. Høyre klikk på et åpent område inne i OneDrive mappen.
2. Klikk “Lim inn”.

Bilde: Viser OneDrive mappen til venstre. Samt “Høyre klikk” meny og “Lim inn”.